Haga

Gick till Hagaparken och spelade fotboll. So far so good. Sedan gick det lite utför. Fikade i Koppartälten. Platon var tvungen att fråga några föräldrar om deras ca 1 år gamla barn verkligen VAR en flicka? Var de säkra? Hon SÅG VERKLIGEN ut som en pojke, klargjorde han. Tydligt. Föräldrarna förklarade att hon bara inte hade så mycket hår. Vi gick. Utanför (ca 1 minut senare) passerade vi en rökande kille. “Snart dör du!” förklarade Platon för honom. “Det gör alla som blåser i sådana där pipor!” Japp. Jag tog Orion på ryggen, Atlas i vagnen och Platon på ståbrädan för att skynda hem innan vi möter någon mer. Trevlig helg! #
livetmedbarn   
    
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>